matfoross.blogg.no

Lasagne

Dette er en velsmakende lasagne, kanskje den beste jeg har smakt :)




Jeg lager stor porsjon s har vi middag i 2 dager. Tidsklemmetips, lag enkelte middager i dobbelporsjon, ha middag i 2 dager eller frys ned og ha en ferdig middag en annen dag. Spart tid = Mer fritid

Til 4 personer trenger du :

800gr karbonadedeig

*2 glass dolmio bolognese classico

2 gule lk

2 hakkede rde paprika

4 revne gulertter

+rester av andre ferdigkokte grnnsaker, f.eks finhakket brokkoli og blomkl. jeg brukte det i vr lasagne,men det kan slyfes)

4ts paprikapulver

3ts hvitlkspulver

2ts salt

4ss creme fraiche eller rmme

ca 100gr revet ost

til lasagneplatene :

4dl kikertmel

4dl vann

litt paprikapulver

(her kan du selvflgelig bruke vanlige pastaplater, men pga lite nring og mye karbohydrater velger vi kikertpannekaker . De smaker helt supert til dette)

til sausen :

4ss smr

4ss bokhvetemel eller evt, det melet du nsker

ca 8dl melk

ca 3dl revet parmesanost

*tilbud p Rema1000Vestlandet denne uken til ca kr 5,- pr.glass

Slik gjr du :

Bland innholdet til kikertpannekakene (kikertmel fr du p helsekost). La det st ca 10min og stek deretter sm pannekaker i smr. Jeg pleier bruke ca 6 sm pannekaker.

Stek karbonadedeigen sammen med paprika og lk. Tilsett deretter dolmiosausen, krydderet og creme fraiche og la det st og putre litt. Smak til med krydder.

Lag hvit saus ved smelte smret, rr inn melet, spe med melk og la koke p svak varme ca 5min. Legg s i parmesanosten.

Legg s kjttfyll, kikertpannekaker(jeg pleier dele de i 2 deler) og ha saus over, gjenta til du er ferdig. Ha revet ost over til slutt.

Stekes ca 20-25min ved 200grader

Nytes alene eller med litt salat ved siden av .

Oppskriften er inspirert av den gode lasagneoppskriften til sprudlende sunn

ENJOY :)

.
#blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #oppskrift #kos #familie #matfoross #middag #middagstips #sndag #april #hverdag

Legg til en kommentar


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

matfoross

Jeg har alltid vrt glad i lage mat og bake. Etter ha lagt om kosten i november 2013 ( har kuttet ut mesteparten av raffinert sukker og hvitt mel), har jeg prvd mange nye oppskrifter..P bloggen lagrer jeg oppskriftene og forhpentligvis kan jeg inspirere deg til prve noen av disse. Bildene er tatt av meg om ikke annet er opplyst. Det er ikke lov dele/lne mine bilder uten min tillatelse. Hper du vil trives her hos meg :)

Matbloggtoppen ToppBlogg - toppliste for bloggere Norske blogger

Sk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign

hits