matfoross.blogg.no

En nyhet & En enkel blåbærpai


I helgen har vi hatt konfirmasjon, og det var en flott dag. Masse mat og gode kaker. En av kakene jeg laget er en superenkel blåbærpai. Jeg glemte å ta bilde men lånte oppskriften fra denne fine bloggen her.

Over til "nyheten" min. Jeg har nå hatt et endret kosthold i 1 1/2 år, hvor hovedendringen har vært å redusere mest mulig på raffinert hvitt sukker og hvitt raffinert hvetemel i hverdagen. I tillegg begrenser jeg raske karbohydrater som bla. hvit ris, pasta og poteter. I løpet av denne tiden har jeg blitt interessert i å lære mer om kosthold og ernæring. Jeg ønsker å få en bedre forståelse av koblingen mellom ernæring og helse. I tillegg har jeg en sønn som driver med aktiv idrett, og jeg ønsker å lære mer om idrettsernæring. Jeg har derfor bestemt meg for å ta kostholdsveilederutdanning. Jeg gleder meg veldig til å sette i gang :)


.
#blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #trening #utensukkeroghvetemel #kos #familie #matfoross #utdannelse #kostholdsveileder #sunt #hverdag #trening

 bildene er lånt fra google

Legg til en kommentar


3 kommentarer

Sunniva

11.05.2015 kl.12:14

Digg! :)

Charlotte

11.05.2015 kl.12:16

Hei:) Ramlet innom bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten kommentar:) ønsker deg en fin dag :) håper du vil ta turen innom min blogg også. Gjerne legg igjen ett lite spor etter deg, da blir jeg glad:)

Www.pourfemme.blogg.no

Klem

matfoross

11.05.2015 kl.16:52

Charlotte: ønsker deg en fin dag. Skal ta meg en tur innom bloggen din :)

Skriv en ny kommentar

matfoross

Jeg har alltid vært glad i å lage mat og å bake. Etter å ha lagt om kosten i november 2013 ( har kuttet ut mesteparten av raffinert sukker og hvitt mel), har jeg prøvd mange nye oppskrifter..På bloggen lagrer jeg oppskriftene og forhåpentligvis kan jeg inspirere deg til å prøve noen av disse. Bildene er tatt av meg om ikke annet er opplyst. Det er ikke lov å dele/låne mine bilder uten min tillatelse. Håper du vil trives her hos meg :)

Matbloggtoppen ToppBlogg - toppliste for bloggere Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign

hits