matfoross.blogg.no

Lapskaus

Denne lapskausen bestr av :

 
 

Biffkjtt(okse hyrygg)

Vossakorv

Klrabi

Gulrtter

*Poteter 

Purre

Sellerirot

smr til steking

vann

salt

pepper

grnnsaksbuljong (kologisk)

 

* Vil du redusere p karbogydratinnholdet(stivelse), kan du droppe potetene og heller ha litt mer grnnsaker i lapskausen.

 

Slik gjr du:

 

Skjr opp biffkjtt i sm biter og stek i smr. Krydre med litt salt og pepper.

Ha det stekte kjttet og kjttkraften over i en gryte med kokende  vann. Tilpass vannmengde etter mengden lapskaus du vil lage.

Kok kjttet i ca 1.5 timer

Etter at kjttet har kokt i 1.5 timer har du oppi grnnsaksbuljong(mengde tilpasset etter vannmengde)

Ha s oppi alle grnnsakene som du har kuttet i sm biter.

Kok videre i ca 30minutter.

Skjr opp vossakorven i smbiter og la de trekke sammen med det andre i ca 10min.

ENJOY :)

 

Tips... Lag gjerne dobbel eller trippelporsjon og frys ned til en senere middag :)

 

.
#blogg #inspirasjon #matfoross #kostholdsveileder #middag #middagstips #lapskaus #mat #kos #familie #hverdag #kosthold

Legg til en kommentar


n kommentar

Anette

05.01.2016 kl.21:52

Det sg veldig godt ut :)

nsker deg en riktig fin kveld <3

Skriv en ny kommentar

matfoross

Jeg har alltid vrt glad i lage mat og bake. Etter ha lagt om kosten i november 2013 ( har kuttet ut mesteparten av raffinert sukker og hvitt mel), har jeg prvd mange nye oppskrifter..P bloggen lagrer jeg oppskriftene og forhpentligvis kan jeg inspirere deg til prve noen av disse. Bildene er tatt av meg om ikke annet er opplyst. Det er ikke lov dele/lne mine bilder uten min tillatelse. Hper du vil trives her hos meg :)

Matbloggtoppen ToppBlogg - toppliste for bloggere Norske blogger

Sk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign

hits