matfoross.blogg.no

Kjøttspiseren vil også ha pizza-god oppskriftI vår familie er vi 3 lakto-ovo vegetarianere (som inkluderer meieriprodukter og egg) og 1 som spiser kjøtt/fisk. Vil du følge min andre blogg også så finner du meg på vegetarfamilie.blogg.no. Der vil det være mange kombinasjonsoppskrifter for både kjøttspisere og vegetarianere. Du kan følge meg på facebook og instagram på vegetarfamilie :) Over til oppskriften her :

Sist vi hadde pizza valgte kjøttspiseren seg kylling og pesto pizza.

Oppskriften på 1 langpanne pizza er som følger :

Pizzadeig - 2dl lunkent vann, 1ts tørrgjær, ca 300gram fullkornshvetemel og bittelitt salt

Bland melet med alle ingrediensene og kjør i kjøkkenmaskin til du har en deig som slipper bollen men fremdeles er litt klebrig. Ha plastfolie over bollen og hev til dobbel størrelse. Kjevl ut på et melet underlag og ha pizzadeigen over på en bakepapirkledd langpanne.

Fyll :

1 kyllingfilet - 1 mozzarellaost (ball) - hvitløkssmør - 5 ts grønn pesto - ca 150 gram revet ost - 1 liten boks ananas (kan sløyfes)-salt og pepper

Slik gjør du : Stek kyllingfileten, krydre med litt salt og pepper, og del i biter. Smør pizzabunnen med hvitløkssmør og fordel kyllingbitene utover. Del opp mozzarellaballen og fordel den over. Ha små klatter av grønn pesto rundt på pizzaen. Tilsett evt. ananasbiter. Topp pizzaen med revet ost.

Stekes på 225grader i ca 15-18min

ENJOY :)

.
#blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #oppskrift #kos #familie #pizza #middag #middagstips #pesto #bloggno #bloggmag #blogglisten #mamma

Legg til en kommentar


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vegetarfamilie

Utdannet Kostholdsveileder gjennom AFPT(akademiet for personlig trening). Jeg har alltid vært glad i å lage mat og å bake, og er opptatt av at mesteparten av maten jeg spiser skal være næringsrik og holde blodsukkeret stabilt.. Jeg bruker bloggen til å lagre noen av oppskriftene jeg bruker i hverdagen, og håper jeg kan inspirere andre til å ville prøve noen av disse. Bildene er tatt av meg om ikke annet er opplyst. Det er ikke lov å dele/låne mine bilder uten min tillatelse. Håper du vil trives her hos meg :)

Matbloggtoppen ToppBlogg - toppliste for bloggere Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design fra RRH Webdesign

hits